Besteedt je veel kostbare tijd aan jouw voeding en training zonder gewenst resultaat en ben jij ervan overtuigd dat je meer spiergroei moet kunnen realiseren dan jou momenteel lukt? Dan is Spiergroei Coaching de snelste weg naar het door jou gewenste resultaat.

Spiergroei Coaching is een combinatie van on- en offline Personal Training en vormt de snelste weg naar maximale spiergroei, krachtprogressie en het verbeteren van jouw oefeningsuitvoering. Het is dé boost voor jouw groei en motivatie en het realiseren van het beste fysiek van je leven.
Neem contact voor een gratis en vrijblijvende persoonlijke coaching sessie, om samen met mij jouw eerste stappen naar meer progressie in kaart te brengen.
Neem contact op voor meer informatie
Westheticz Physique begeleiding online personal training

“Gegarandeerd de meest optimale weg naar het realiseren van het fysiek van je leven.”

Één keer per maand een Personal Trainingssessie
Elke check-up leer je nieuwe en bruikbare informatie voor jouw groei.
Altijd wetenschappelijk onderbouwde voedings- en trainingsplannen, haarfijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen en voorkeuren.
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Begeleiding bij Wesley is top !Duidelijk in uitleg van de oefeningen en het plaatje rond je voeding .Samen stel je een doel voor ogen en via zijn begeleiding ga je deze realiseren !Altijd bereikbaar voor eventuele vragen betreft je training / voeding maar ook privé kwesties zijn bespreekbaar !Persoonlijk heel blij met zijn begeleiding en op naar meer progressie !
MrJaimss
MrJaimss
12:18 27 Oct 20
Wes heeft mij echt goed op weg geholpen met het vinden van het juiste voedingspatroon...daarnaast heb ik het trainingsschema gevolgd en dankzij Wes en zijn privé sessies weet ik nu precies wat ik aan het doen ben en hoe ik de juiste techniek toe pas bij elke oefening.
klaas leuring
klaas leuring
15:16 23 Sep 20
Goede coaching , je leer in een korte tijd veel over je voeding . Staat altijd open voor eventuele vragen binnen en buiten de check ups om. Echt een aanrader!
Jeffrey lute
Jeffrey lute
19:30 13 Sep 20
Met begeleiding van Wesley weet ik mijn doel te bereiken en hij geeft goede adviezen over de do's en dont's werkt prima voor mij.
Ron Van Der Molen
Ron Van Der Molen
09:02 13 Sep 20

Spiergroei Coaching is een combinatie van individuele on- en offline personal training.

Wetenschappelijk onderbouwde begeleiding

Binnen het coaching traject vormen jouw persoonlijke doelen, wensen en behoeftes de basis voor op maat gemaakte voeding- en trainingsplannen. Deze plannen worden gebaseerd op de meest recente principes uit de wetenschap. Door jouw persoonlijke doelen en voorkeuren af te stemmen op wetenschappelijk onderbouwde plannen, beschikken we over de juiste voorwaarden voor het realiseren van maximaal resultaat

Check-ups met vetpercentage meting

Tijdens de begeleiding houden we de door jou gemaakte fysieke progressie nauwlettend in de gaten. Dit doen we door middel van wekelijkse persoonlijke 1 op 1 check-ups met vet% metingen. Daarnaast bepalen we tijdens de check-ups waar en hoe meer progressie valt te boeken. In combinatie met de informatie die jij tijdens de coaching krijgt toegespeeld, vormt Spiergroei Coaching op deze manier een leertraject, waar jij de rest van jouw leven de vruchten van plukt.

Personal Trainingssessie

Maximale progressie gaat niet zonder een juiste trainingstechniek. Vandaar dat we ook een keer per maand aan de slag gaan met het optimaliseren van jouw techniek en oefeningsuitvoering, door middel van 1 op 1 Trainingssessies.

Ervaren coaching

De coaching wordt verzorgd door de ervaren coach Wesley. Wesley heeft al meerdere mensen geholpen bij het realiseren van fysieke transformaties (check deze hier). Daarnaast heeft Wesley verschillende vooraanstaande opleidingen als Personal Trainer afgerond, waaronder de Henselmans PT Cursus en de Milo Performance & Education opleiding. Tenslotte beschikt Wesley over een officiële EREPS certificering als Personal Trainer en 10 jaar ervaring als bodybuilder/krachtspoter. Meer over Wesley vind je hier.

Plan hier jouw eerste gratis coaching sessie

Plan hier jouw eerste gratis coaching sessie.

Een persoonlijke 1-op-1 sessie waarin wij samen gaan kijken naar verbeterpunten in jour leefstijl en jouw manier van trainen, zodat jij zelf al direct meer resultaat kunt boeken.