Ben jij ervan overtuigd dat jij meer spiergroei moet kunnen realiseren dan jou momenteel lukt? Maar ben jij niet in staat om jouw kostbare inspanningen in de gym om te zetten naar gewenst resultaat? Spiergroei Coaching is gegarandeerd de snelste weg naar meer groei en jouw beste fysiek ooit.

Spiergroei Coaching is een combinatie tussen Personal Training en online coaching. Door middel van individuele voedings- en trainingsschema’s, in combinatie met online begeleiding, persoonlijke coaching en Personal Trainingssessies, werken we samen aan maximale spiergroei.

Naast jouw groei, is dit Personal Training traject dé mogelijkheid om jouw kennis en kwaliteiten als krachtsporter extreem sterk te verbeteren. Hier ga jij ook na een coaching traject, nog lang veel plezier en spiergroei aan beleven.

Neem hieronder contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking en intake. De eerste stap naar een groei als nooit te voren.

Neem contact op voor een gratis intake
Informatie Spiergroei Coaching Westheticz

“Gegarandeerd de snelste weg naar meer spiergroei en het realiseren van jouw beste fysiek ooit.”

Één keer per maand een Personal Trainingssessie

“Een ervaren en extreem deskundig coach, die jou persoonlijk begeleid naar maximale groei.”

Altijd wetenschappelijk onderbouwde voedings- en trainingsplannen, haarfijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen en voorkeuren.

4.9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
Begeleiding bij Wesley is iets wat ik iedereen kan aanbevelen die het beste uit zichzelf wil halen, zowel op fysiek en mentaal gebied. Goede gesprekken, duidelijke uitleg en een goede dosis feedback zorgen ervoor dat doelen gevormd en gehaald worden. Wesley heeft een positieve mindset welke aanstekelijk werkt!
Erika R
Erika R
09:14 09 May 21
Ben door goede resultaten in de familie, ook bij Wesley gestart. Mijn doel was vooral gezonder te gaan eten en hopelijk daarbij gewicht te verliezen. Na een uitgebreide intake om te zien waar ik in kon gaan veranderen, kreeg ik voedinsschema's. Aangepast op mijn eet en beweegpatroon. Tevens moest ik een dagboek bijhouden. Hierdoor kreeg ikzelf en Wesley inzicht in mijn weeg/meet en probleem momenten. Elke 2wk werden die uitgebreid besproken en met zijn coaching kon ik er dan mee verder aan de slag. Wesley heeft mij geleerd dit niet te zien als afvalrace, maar als een levensstijl voor langere termijn. Vooral het loslaten vd schema's vond ik lastig, maar ook daar heeft hij bij gecoacht. Inmiddels weet ik dat een vakantie of uit eten heel goed kan. Wesley heeft gezorgd voor de juiste miniset, volgens mij de sleutel tot alles. Uiteindelijk moet je hetzelf doen, maar de hulp van Wesley heeft mij in ieder geval goed geholpen!
Ciska Meulemans
Ciska Meulemans
12:07 05 May 21
Heb begeleiding van wesley genomen om meer effectief te sporten en spieren te ontwikkelen. Door middel van begeleiding op maat gemaakt training en voedingsschema's en advies hoe ik mijn week kan indelen om zo efficient mogelijk spieren op te bouwen en mijn goed in mij vel te voelen.
dennis Kop
dennis Kop
13:00 04 May 21
In januari 2021 ben ik begonnen met begeleiding bij Wesley. Ik ben erg tevreden over de begeleiding (schema's), de feedback en de communicatie!
Eric Enthoven
Eric Enthoven
14:46 21 Feb 21
Ik train nu een half jaartje. En het resultaat begint langzaam te komen😀 Wesley weet precies wat hij doet om een goed schema voor je te maken.
Ronald Veldt
Ronald Veldt
18:36 19 Feb 21
Train nu een half jaar met Wesley, hij is continue scherp op de technische uitvoering van de oefening en zit ons lekker op de huid. Uiteraard is er ruimte voor wat grappen en grollen. Ik zit inmiddels fysiek en mentaal in de lift. Ik zou Wesley zeker aanbevelen!
Rene Hes
Rene Hes
15:57 19 Feb 21
Ik heb van augustus tot oktober 2020 personal training gekregen van Wesley. Naast de perfecte ‘stok’ achter de deur is hij zeer capabel en weet hij goed de kennis over te dragen. Wesley zelf is het perfecte uithangbord want hij doet zelf ook wat hij uitdraagt. Ook geeft hij aan als het uiteraard beter moet. Hij geeft je zo een prima uitleg van de apparaten en oefeningen (zeker voor beginners/onervaren fitnesssporters een prima start), achtergrond (waarom) en welke doelen we nastreven. Het is misschien even een uitgave maar hey, wel een investering in je eigen lijf. Zelf had ik al van tevoren aangegeven eerst 3 maanden te gaan, maar ga zeker in de toekomst dit vaker herhalen. Wesley, bedankt voor je vakmanschap en positiviteit. Ga zo door, goed bezig! Jack G.
Jack Grossat
Jack Grossat
15:24 13 Dec 20
Begeleiding bij Wesley is top !Duidelijk in uitleg van de oefeningen en het plaatje rond je voeding .Samen stel je een doel voor ogen en via zijn begeleiding ga je deze realiseren !Altijd bereikbaar voor eventuele vragen betreft je training / voeding maar ook privé kwesties zijn bespreekbaar !Persoonlijk heel blij met zijn begeleiding en op naar meer progressie !
MrJaimss
MrJaimss
12:18 27 Oct 20
Wes heeft mij echt goed op weg geholpen met het vinden van het juiste voedingspatroon...daarnaast heb ik het trainingsschema gevolgd en dankzij Wes en zijn privé sessies weet ik nu precies wat ik aan het doen ben en hoe ik de juiste techniek toe pas bij elke oefening.
klaas leuring
klaas leuring
15:16 23 Sep 20
Goede coaching , je leer in een korte tijd veel over je voeding . Staat altijd open voor eventuele vragen binnen en buiten de check ups om. Echt een aanrader!
Jeffrey lute
Jeffrey lute
19:30 13 Sep 20
Met begeleiding van Wesley weet ik mijn doel te bereiken en hij geeft goede adviezen over de do's en dont's werkt prima voor mij.
Ron Van Der Molen
Ron Van Der Molen
09:02 13 Sep 20

Spiergroei Coaching is een combinatie van individuele online en offline personal training.

Niets zo frustrerend als naar de gym gaan, hard trainen en aandacht schenken aan jouw voeding en leefstijl, zonder echt merkbaar resultaat. Dat terwijl jij van binnen weet en voelt dat jij sneller en meer resultaat moet kunnen boeken. Maar hoe? Er valt online zo veel informatie te vinden. Wellicht dat je ook al het een en ander hebt geprobeerd, zonder overtuigend resultaat.

Westheticz is jouw hulp en begeleid jou met Spiergroei Coaching zo optimaal mogelijk naar jouw fysieke doel. Door middel van een combinatie tussen (online) Personal Training en persoonlijke coaching, heb jij een persoonlijke gids die jou helpt. Helpt, door jou te voorzien van optimale voedings- en trainingsplannen, relevante kennis, support en jouw trainingstechniek te optimaliseren. Hierdoor ga jij maximale resultaten behalen en wordt jij een betere krachtsporter.

Naast het beste fysiek van jouw leven, heeft Spiergroei Coaching nog een ander doel: ervoor zorgen dat jij nooit meer een coach nodig hebt om jouw fysieke doel waar te maken. Dit doel wordt gerealiseerd, door jouw kennis over spiergroei, voeding, lifestyle en training tijdens dit coaching traject te optimaliseren. Daarnaast wordt jij trainingstechniek door middel van een maandelijkse personal trainingssessie geoptimaliseerd.

Hoe wij samen gaan voor maximale spiergroei en jouw eigen kennis omtrent spiergroei optimaliseren?

Door middel van de volgende 5 pijlers:

  1. Wetenschappelijk onderbouwde en begeleiding, haarfijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen, wensen en behoeftes
  2. Persoonlijke coaching sessie met vet% meting, om jou progressie in kaart te brengen
  3. Deskundig en ervaren begeleiding, jij wordt begeleid door een coach met een extreme kennis over spiergroei en krachttraining, die in staat is dit helder over te brengen
  4. Een online en interactieve leeromgeving met meer dan 30 weken aan relevante en diepgaande informatie, om jouw kennis over voeding, training, leefstijl en spiergroei te verbeteren en optimaliseren
  5. Personal Training, maximaal groeien lukt namelijk niet met een juiste trainingstechniek
Transformatie Online Personal Training Westheticz
Westheticz Online Personal Training
transformatie Online Personal Training

Neem hier contact op voor een vrijblijvende intake.

Een persoonlijke kennismaking, waarin we samen jouw huidige manier van trainen, leefstijl en voedingsgewoontes onder de loep nemen en jou voorzien van tips en adviezen om meer direct resultaat te boeken. Mocht je interesse hebben in het volgen van een persoonlijk Spiergroei coaching traject, kunnen we deze mogelijkheden tijdens dit gesprek bespreken.