Onder deskundige begeleiding van een ervaren personal trainer jouw techniek als krachtspoter verbeteren, effectiever en efficiënter leren trainen en meer spiergroei en krachtprogressie bereiken dan ooit te voren? Personal Training van Westheticz is de snelste manier voor het optimaliseren van jouw oefeningsuitvoering, meer spiergroei en het bereiken van het fysiek van je leven.

Te boeken in de vorm van een pakket aan meerdere individuele Personal Trainingssessies, of als losse Trainingssessies.
Ik help jouw graag om efficiënter en veiliger te leren trainen, krachtlekken aan te pakken en jouw spiergroei en krachtprogressie te maximaliseren.
Neem contact op voor meer informatie
Personal Training Heiloo Alkmaar

“Direct een merkbare progressie in jouw manier van training, al na de eerste sessie.”

Altijd een persoonlijk en resultaatgericht plan, afgestemd op jou fysieke doel.
Altijd individuele aandacht en een persoonlijke manier van begeleiding.
Zinvolle en veilige oefeningen, passend bij jouw doel, ervaring en trainingsniveau.

Personal Training

Binnen de Personal Trainingssessies, wordt jou meer dan alleen een simpel trainingsprogramma geboden. Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en doelen, mijn expertise als personal trainer en principes uit de wetenschap, komen we samen tot een resultaatgericht programma waarmee jouw doelen op een fijne en plezierige manier worden gerealiseerd.

De werkwijze

De trainingssessies zijn individueel, zodat ik mijn volle focus en aandacht kan richten op jou en het verbeteren van jouw techniek als krachtsporter. Mijn werkwijze is gebaseerd op een geduldig en minimalistische aanpak: jou bewegingen laten uitvoeren, observeren en aanwijzingen geven, alleen daar waar echt nodig. Op deze manier werken we op een plezierig en behapbare manier, toe naar een optimale trainingstechniek en maximale spiergroei.

Waar Westheticz Personal Training zich in onderscheid

Tijdens de trainingssessies maken we gebruik van zinvolle en veilige oefeningen, passend bij jouw doel, ervaring en trainingsniveau. Geen vage oefeningen die er leuk uitzien voor het oog, maar nauwelijks bijdragen aan het realiseren van jouw doelen. Iets waar Personal Training van Westheticz zich in onderscheid.

Effectief, doel- en resultaatgerichte Personal Training

Het resultaat van Westheticz Personal Training? Een direct merkbare verbetering van jouw techniek en oefeningsuitvoering als krachtsporter, al meteen vanaf de eerste sessie. We werken op een plezierige en resultaatgerichte manier samen aan het optimaliseren van jouw oefeningsuitvoering, waardoor spiergroei en krachtprogressie op een veilige en duurzame manier worden gerealiseerd.

Ervaren begeleiding

De Personal Training wordt verzorgd door de ervaren coach Wesley. Wesley heeft verschillende vooraanstaande opleidingen als Personal Trainer afgerond, waaronder de Henselmans PT Cursus en de Milo Performance & Education opleiding. Daarnaast beschikt Wesley over een officiële EREPS certificering als Personal Trainer en 10 jaar ervaring als bodybuilder/krachtspoter. Meer over Wesley vind je hier.

Plan hier jouw gratis Trainingssessie
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Begeleiding bij Wesley is top !Duidelijk in uitleg van de oefeningen en het plaatje rond je voeding .Samen stel je een doel voor ogen en via zijn begeleiding ga je deze realiseren !Altijd bereikbaar voor eventuele vragen betreft je training / voeding maar ook privé kwesties zijn bespreekbaar !Persoonlijk heel blij met zijn begeleiding en op naar meer progressie !
MrJaimss
MrJaimss
12:18 27 Oct 20
Wes heeft mij echt goed op weg geholpen met het vinden van het juiste voedingspatroon...daarnaast heb ik het trainingsschema gevolgd en dankzij Wes en zijn privé sessies weet ik nu precies wat ik aan het doen ben en hoe ik de juiste techniek toe pas bij elke oefening.
klaas leuring
klaas leuring
15:16 23 Sep 20
Goede coaching , je leer in een korte tijd veel over je voeding . Staat altijd open voor eventuele vragen binnen en buiten de check ups om. Echt een aanrader!
Jeffrey lute
Jeffrey lute
19:30 13 Sep 20
Met begeleiding van Wesley weet ik mijn doel te bereiken en hij geeft goede adviezen over de do's en dont's werkt prima voor mij.
Ron Van Der Molen
Ron Van Der Molen
09:02 13 Sep 20
Losse Personal Training

€59,99/uur

Een losse Personal Trainingssessie om te werken aan het optimaliseren van jouw trainingstechniek

 

Standaard PT Pakket

€55,-/training

Een pakket bestaande uit 4 Personal Trainingssessies van 1 tot 1,5 uur.

 

Silver PT Pakket

€49,99,-/training

Een pakket bestaande uit 8 Personal Trainingssessies van 1 tot 1,5 uur.

 

Gold PT Pakket

€47,50/training

Een pakket bestaande uit 12 Personal Trainingssessies van 1 tot 1,5 uur.

 

Plan hier jouw gratis Trainingssessie

Om jouw manier van trainen direct te verbeteren en kennis te maken met mijn manier van werken.