Ben jij ondernemer of heb jij een succesvolle functie en lukt het jou (mede daardoor) niet om op een juiste manier te werken aan het realiseren van spiergroei en het behalen van fysiek resultaat?

Personal Training bij Westheticz is geen bezigheidstherapie of entertraining, maar serieus en doelgericht werken aan meer spiergroei en het realiseren van jouw fysieke ideaal. We brengen jou in de kracht van je leven, om te profiteren van een leven vol groei.

Een investering in jezelf, waarmee jij jouw fysieke ambities binnen handbereik kunt brengen. Met Personal Training wordt jij ondersteund om resultaatgericht te werken aan een fitter lichaam. Door Personal Training te combineren met leefstijlcoaching, kun jij meer orde en structuur aanbrengen in jouw leefstijl en realiseren we een krachtige mindset. Hierdoor kom jij pas echt in de kracht van je leven, waar jij op alle fronten in jouw leven de vruchten van gaat plukken.

Neem hier contact op voor een kennismaking en om jouw eerste gratis proeftraining in te plannen.

Plan hier jouw eerste gratis trainingssessie
Westheticz Personal Training

Overtref jouw fysieke doelen en kom in de kracht van je leven, mét een drukke en verantwoordelijke leefstijl

Geen entertraining, maar serieus en doelgerichte krachttraining, gericht op het bereiken van jouw fysieke ideaal

Te combineren met leefstijl coaching, om echt het maximale uit jouw lichaam te kunnen halen.

Krijg training van een ervaren krachtsporter met meer dan 10 jaar praktijkervaring en verschillende vooraanstaande diploma’s.

Personal Training Westheticz
Personal Training Westheticz
Personal Training Westheticz

“Personal Training bij Westheticz is geen entertraining, maar serieus en doelgericht trainen, om in de kracht van je leven te komen en jouw fysieke ideaal te realiseren.”

Personal Training

Wil jij graag werken aan het realiseren van meer spiergroei en het waarmaken van jouw fysieke doel? Maar ontbreekt het jou als ondernemer of carrièretijger (mede door de drukte) om hier op een juiste manier aan te werken en blijven gewenste resultaten hierdoor uit?

Waarin Personal Training zich bij Westheticz onderscheid

Personal Training bij Westheticz is geen entertraining of bezigheidstherapie, maar doelgericht werken aan het realiseren van jouw fysieke ideaal. Het aanleren van een juiste en veilige trainingstechniek staan hierin centraal. Daarmee creëren we de voorwaarde om op een juiste manier te trainen, met het door jouw gewenste fysieke resultaat als gevolg.

Door Personal Training daarnaast te combineren met leefstijl coaching, brengen we orde en structuur aan in jouw leefstijl en mindset. Hierdoor boek jij nog betere resultaten, kom jij écht in de kracht van je leven en ga jij een leven ervaren vol groei.

Doel- en resultaatgerichte Personal Training

Hoe wij jou samen in de kracht van je leven gaan zetten en jij gaat profiteren van een leven vol groei?

Door middel van de volgende 5 pijlers:

  1. Een wetenschappelijk onderbouwde voedings- en trainingsaanpak, haarfijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen, wensen en behoeftes
  2. Persoonlijke coaching sessies met vet% meting, om orde en structuur aan te brengen in jouw leefstijl en mindset en jouw fysieke progressie in kaart te brengen
  3. Deskundig en ervaren begeleiding, jij wordt begeleid door een coach met een extreme kennis over spiergroei,krachttraining, lifestyle en mindsetoptimalisatie, die in staat is dit helder over te brengen
  4. De Westheticz Growth Course. Een online en interactieve leeromgeving met 35 weken aan relevante en diepgaande informatie, om jouw kennis over voeding, training, leefstijl en spiergroei te verbeteren en optimaliseren.
  5. Personal Training, waarin we werken aan een sterke en veilige trainingstechniek.

Gedreven en deskundige Trainer Coach op fysiek en voedingsgebied. streeft naar perfectie en biedt een goede ondersteuning in het behalen van de gestelde doelen.

Sjaak Taskin

Wesley zelf is het perfecte uithangbord want hij doet zelf ook wat hij uitdraagt. Ook geeft hij aan als het uiteraard beter moet. Hij geeft je zo een prima uitleg van de apparaten en oefeningen (zeker voor beginners/onervaren fitnesssporters een prima start), achtergrond (waarom) en welke doelen we nastreven. Wesley, bedankt voor je vakmanschap en positiviteit. Ga zo door, goed bezig! Jack

Jack

Goede trainer. Hij werkt doelgericht, is flexibel en heeft een fijne manier van communiceren. Hij laat jou veel je gang gaan en stuurt bij met tips en adviezen waar nodig. Dit werkte voor mij heel erg fijn en ik heb hier veel van kunnen leren. Een aanrader voor iedereen.

Huck
Prijs per trainingssessie

1 trainingssessie van 1 uur

€59,99

Pakketprijzen starten vanaf:

4 trainingssessies van 1 uur/mnd

€220,-

Te combineren met leefstijl- en mindset coaching

Ter waarde van

€100,-/mnd

Neem hier contact op voor een gratis en vrijblijvende trainingssessie.

Neem die stap en gun jezelf Training bij Westheticz. Schroom niet om contact op te nemen om een gratis en vrijblijvende kennismakende training in te plannen. Een sessie waarin jij direct aanwijsbare handvaten zult ontvangen om jouw trainingstechniek en oefeningsuitvoering te verbeteren.