Mijn naam is Wesley de Groot, het gezicht achter Westheticz. Het is mijn missie om jaarlijks een invloed uit te oefenen op de fysieke ontwikkeling van een miljoen mensen. 

Ik ben er namelijk van overtuigd dat mensen door middel van lichamelijke groei, ook mentaal in hun kracht komen. Dit brengt enorm veel geluk en zet mensen in hun kracht om hun innerlijk potentieel ten volle ontplooien.

Door het aanbieden van Online Personal Training, het delen van informatie omtrent krachttraining, spiergroei, gezonde leefstijl en mindset op Social Media kanalen (Facebook, Instagram, Linkedin & Youtube), in blogs en in nieuwsbrieven, probeer ik deze ambitie waar te maken.

Online Personal Training

Waarin Westheticz zich onderscheid

Begeleiding, coaching en training bij Westheticz zijn persoonlijk. Jouw behoeftes, wensen en doelen staan centraal en vormen de basis voor maatwerk in plannen en de begeleiding. Door middel van persoonlijk contact en individuele coaching, gaan we samen aan de slag met het realiseren van jouw fysieke doelen en het ontplooien van jouw fysiek.

Jij wordt open, toegankelijk, gepassioneerd en op empathische wijze gecoacht en getraind, waardoor we samen vanuit een prettige sfeer tot optimale prestaties komen.

Begeleiding en training van Westheticz onderscheid zich daarnaast door het streven om kennis over te dragen. De Westheticz Growth Course (een online leeromgeving voor krachtsporters, bestaande uit 35 lessen) is hier het voorbeeld van. In deze course krijg jij de beschikking over relevante kennis, handvaten en tools, om zelf ook het maximale uit jouw fysiek te halen en motiverende resultaten neer te zetten.

Daarbij onderscheid Westheticz zich door een bovengemiddelde mate aan kennis over spiergroei, mindset, krachttraining en lifestyle optimalisatie. De begeleiding en training bij Westheticz is gebaseerd op principes vanuit de wetenschap.

Deze aanpak wordt ondersteund met meer dan 10 jaar ervaring als krachtsporter, verschillende diploma’s en een officiële EREPS certificering als personal trainer. Door mij voorliefde voor krachttraining, steek ik een ontelbaar aantal uren in zelfstudie en het uitbreiden van mijn kennis en expertise.

Door middel van deze factoren creëren we samen de handvaten waarmee jij jouw fysieke doelen gaat realiseren, in de kracht van je leven komt en een leven vol groei kunt realiseren. Pak jij deze vast, is er meer mogelijk dan jij jezelf voor mogelijk houdt.

Sinds 2011 ben ik in aanraking gekomen met fitness. Vanaf de start was ik verkocht en trainde fanatiek. Ik kon in fitness mijn volledige ei kwijt en kreeg erkenning voor de fysieke resultaten die ik wist neer te zetten. Fantastisch!

Mijn passie voor fitness werd steeds groter en ik begon mezelf steeds verder te verdiepen in de wetenschap achter krachttraining, spiergroei, voeding en leefstijloptimalisatie. Ik kreeg langzaam steeds meer aanvragen binnen van (bevriende) krachtsporters. Op basis van het gevoel wat mijn hart me gaf, heb ik mijn vastigheden (baan na hbo-studie) opgegeven en ben mijn droom gaan volgen. Maximale spiergroei op natuurlijke wijze voor iedereen mogelijk maken.

Nadat ik mijn vastigheden had opgezegd, ben ik gestart met het volgen van de Menno Henselmans PT Cursus. Een op wetenschap gebaseerde cursus voor fitness professionals en personal trainers. Deze cursus eenmaal afgerond, ben ik direct gestart met het volgen van de Milo Education opleiding. Een op wetenschap gebaseerde cursus voor personal trainers, die zich richten op het geven van personal training. Na het afronden van deze cursus, heb ik mijn officiële EREPS certificering in ontvangst mogen nemen.

Inmiddels ben ik hard aan de weg aan het timmeren om mijn ambitie te realiseren: Een miljoen mensen door middel van krachttraining in de kracht van hun leven zetten.

Gedreven en vol passie help ik ook jou bij het realiseren van jouw fysieke ambitie. Ik kijk er naar uit om jouw fysiek door middel van Online Personal Training naar een hoger level te tillen.

Start hier
Westheticz Online Personal Trainer