Mijn naam is Wesley de Groot, de persoon achter Westheticz. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun fysieke doelen te realiseren en daarmee hun innerlijk potentieel ten volle ontplooien.

Ik streef dit op verschillende manieren te realiseren. Mede door de verschillende diensten, probeer ik voor een ieder een passend aanbod te realiseren, waarmee fysieke doelen zo efficiënt mogelijk worden gerealiseerd. Daarnaast streef ik ernaar mijn kennis te delen door, middel van mijn diensten, Social Media kanalen, blogs, infographics en nieuwsbrieven.

Alles met maar een uiteindelijk doel: Mensen handvaten te bieden, om zo efficiënt mogelijk te werken aan hun fysieke doelen, daardoor mentaal te groeien, beter in hun vel te zitten en het innerlijk potentieel te ontplooien.

Ik ben er namelijk heilig van overtuigd, dat fysieke progressie en mentale groei niet zonder elkaar worden gerealiseerd.

Voedingsbegeleiding Lifestylecoaching Alkmaar Heiloo afvallen
Westheticz personal training heiloo alkmaar trainer

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze valt te omschrijven als persoonlijk, toegankelijk en gedreven. Eigenschappen die ook passen bij mijn persoonlijkheid. Deze eigenschappen zorgen ervoor, dat we samen ongelooflijk veel uit jouw persoonlijke doelen gaan halen.

Door middel van persoonlijke contactmomenten en oprechte aandacht,creëren we een persoonlijke en prettige sfeer, waarbinnen we beide tot optimale prestaties komen. Vanuit een gezamenlijke gedrevenheid, doen we er alles aan om jouw kansen en mogelijkheden in kaart te brengen en jou te stimuleren om deze te pakken.

De gehanteerde aanpak, is gebaseerd op wetenschap (science based). Deze science based aanpak, wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen, behoeftes en situatie. Op deze manier creëren we voor jou een optimaal pad om aan jouw doelen te werken.

Deze aanpak wordt ondersteund door mijn geruime ervaring als krachtsport atleet, de verschillende opleidingen die ik heb afgerond op het gebied van Personal Training en voeding (Menno Henselmans PT cursus en Milo E&P) en de vele uren aan tijd, die ik steek in het uitbreiden van mijn kennis en expertise.

Door middel van deze factoren creëren we samen de handvaten waarmee jij jouw fysieke doelen gaat realiseren. Weet jij deze goed vast te pakken, is er nog meer mogelijk dan jij jezelf nu voor mogelijk houdt.

Mijn verhaal

Sinds ik mijzelf kan heugen, ben ik altijd zeer fanatiek sporter geweest. Ik heb in mijn jeugd meerdere sporten beoefend, maar voetbal, heeft altijd als een rode draad door mijn jeugd gelopen. Sinds 2011 ben ik in aanraking gekomen met fitness. Vanaf de start trainde ik fanatiek. Het duurde dan ook niet lang of de passie voor fitness werd groter dan de passie voor voetbal, tot het moment dat ik mezelf volledig op het fitnessen ging storten.

Die passie voor fitness werd alleen maar groter en naast fitness begon in mezelf ook meer te verdiepen in voeding. Uiteindelijk sloeg de passie voor fitness en voeding over naar liefde, waarop ik de keus heb gebaseerd om mijn leven rigoreus om te gooien en de sprong in het diepe te wagen. Ik heb de baan na mijn hbo studie Bedrijfskunde-MER opgezegd en ben mezelf volledig gaan focussen op het realiseren van mijn droom; andere helpen bij het realiseren van hun fysieke doelstellingen.

Nadat ik mijn vastigheden had opgegeven, heb ik de Menno Henselmans PT cursus gevolgd. Een puur op weteschapgebasseerde cursus voor fitnessprofessionals, waardoor ik mijn kennis over voeding en training naar het hoogste niveau heb getild. Tijdens het volgen van de cursus heb ik al verschillende personen geholpen bij het realiseren van hun fysieke doelstellingen en persoonlijke groei. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik een jaar na het opgeven van mijn vaste baan, mijn droom heb kunnen waarmaken. Het opzetten van een goed lopend bedrijf, gespecialiseerd in het realiseren van fysieke en persoonlijke doelstellingen.

Gedreven en vol passie, help ik ook jou bij het realiseren van jouw fysieke doelstellingen en persoonlijke groei. Ik kijk er naar uit om samen jouw fysiek naar een hoger level te tillen.

Interesse in een van mijn diensten? Kijk dan onder het kopje diensten naar de mogelijkheden. Heb jij een algemene vraag?
Westheticz online voedingsadvies en persoonlijke voedingsbegeleiding