In 3 maanden meer progressie dan ooit.

 

Online Personal Training die verder gaat dan alleen maar training. Reken af met die frustratie en leg de basis voor een krachtig lichaam, een sterke leefstijl en een onverwoestbare mindset, waardoor jij harder gaat groeien dan ooit.

Start hier met een gratis intake

Persoonlijke begeleiding

Coaching die door klanten wordt omschreven als persoonlijke, betrokken en deskundige en wordt beoordeeld met het cijfer 9. Met een evidence based aanpak en individuele en persoonlijke contactmomenten, werken we samen aan jouw fysieke doel.

Leg die essentiële basis

Leg een basis voor duurzame progressie, door het verbeteren van jouw kennis, het vormen van goede gewoontes, het creëren van een krachtige leefstijl, een onverwoestbare mindset en het optimaliseren van jouw trainingstechniek.

Groei op alle fronten

Coachingtrajecten die niet alleen aanzetten tot fysieke groei, maar ook tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt jouw fysiek simpelweg niet maximaal laten groeien, wanneer jij persoonlijk stil blijft staan. Gevolg: jij gaat groei ervaren op alle fronten in het leven.

Afrekenen met die frustratie

Jouw inzet in de gym niet zien worden uitbetaald in resultaat is frustrerend.

Jij bent op dit moment waarschijnlijk niet tevreden met jouw progressie en niet in staat werkelijkheid te maken van jouw ideale fysiek. Je hebt sterk het gevoel dat er meer fysiek resultaat mogelijk moet zijn. Wellicht ben je zelfs wat gefrustreerd, omdat het niet lukt om die gewenste vooruitgang te maken.

Dat kan anders. Ook voor jou is het mogelijk om dat heerlijke gevoel van constante progressie te ervaren en jouw fysieke doelen werkelijkheid te zien worden. Simpelweg door effectiever te trainen en jouw leefstijl en beter op jouw fysieke doelen af te stemmen.

Dat ga jij niet redden met standaard programma’s van de doorsnee online personal trainer, bij wie jij lastig terecht kunt met vragen, specifieke tips en gerichte adviezen en die nauwelijks geïnteresseerd is in jou als persoon.

Westheticz staat voor individuele en betrokken Online Personal Training en Coaching op maat. Het resultaat: jij komt in de kracht van je leven, maakt meer progressie en groeit op een manier waar jij op alle fronten in het leven de vruchten van gaat plukken.

Start hier

Groei begint bij de basis

 

Echte fysieke groei begint bij de basis. De basis die bestaat uit: een effectief trainingsschema, een juiste manier van trainen, een passende leefstijl, de juiste voedingskeuzes en een sterke mindset.

Juist het ontbreken van deze basis is waarschijnlijk jouw probleem. Je traint wel en je let wel op jouw voeding, maar het leidt niet tot gewenst resultaat. Simpelweg omdat je niet in staat bent om consistent de juiste dingen doet. Dat is zonde, heeft een effect op jouw motivatie en leidt wellicht zelfs tot frustraties.

Westheticz is dé specialist in het creëren van een sterke basis, waarmee jij wel die gewenste progressie gaat boeken. Samen brengen we structuur aan in jouw manier van trainen en leefstijl, gaan we werken aan een krachtige mindset en verbreden jouw kennis omtrent krachttraining. Met deze basis ben jij in staat meer spiergroei en krachtprogressie te realiseren, overtreffen we jouw fysieke ambities en heb jij de handvaten voor een leven vol groei (op alle fronten).

In 4 stappen naar groei op alle fronten

Stap 1: Programmering

Het ontwikkelen van de juiste voedings- en trainingsprogramma’s. Gebaseerd op wetenschappelijke principes en naadloos afgestemd op jouw persoonlijke doelen, wensen en behoeftes. Dé ultieme voorwaarde om effectief, moeiteloos en consistent te kunnen werken aan harde resultaten die voor zich spreken.

Stap 2: Regelmaat

In de tweede fase gaan we werken aan regelmaat in jouw leefstijl. Des te meer regelmaat, des te optimaler het lichaam kan functioneren en des te minder energie het lichaam verliest aan het corrigeren van een disbalans in het functioneren. Energie die jij overhoudt en kunt gebruiken voor het werken aan jouw fysiek en het realiseren van een krachtige mindset.

Stap 3: Rust

De derde stap is de fase waarin de daadwerkelijke magie plaatsvindt. Dit is de fase waarin alles samenkomt. Met het trainen en de voeding kun jij zorgen voor een krachtig lichaam, in fase 3 werken we aan de juiste mindset. Een krachtig lichaan en een sterke mindset stellen jou in staat om het leven bij de hand te nemen en groei te ervaren op alle fronten.

Stap 4: Optimalisatie

In deze fase gaan we aan de slag met optimalisatie. Deze laatste fase is een continu proces, waar geen einde aan komt. Naarmate jij steeds verder optimaliseert, ga jij steeds meer resultaat boeken. Dit zet een sneeuwbaleffect in werking, waar jij en ook jouw omgeving de vruchten van gaan plukken.

Resultaten Online Personal Training

Transformatie Online Personal Training Westheticz
Westheticz Online Personal Training
Transformatie Westheticz Online Personal Training
Westheticz Online Personal Training
Westheticz Online Personal Training

Hoe wij door middel van Online Personal Training jouw fysieke doelen gaan overtreffen en de basis leggen voor een leven vol groei (op alle fronten)?

Door middel van de volgende 5 pijlers:

 1. Een wetenschappelijk onderbouwde voedings- en trainingsaanpak, haarfijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen, wensen en behoeftes
 2. Persoonlijke en gepassioneerde coaching, om orde en structuur aan te brengen in jouw leefstijl en mindset en jouw fysieke progressie in kaart te brengen
 3. Aanvullende programma’s, gericht op zowel fysieke als persoonlijke groei.
 4. Optimalisatie van jouw trainingstechniek, door tijdens de coaching op verschillende manieren intensief aan de slag te gaan met de manier waarop jij oefeningen uitvoert.
 5. De Westheticz Growth Course. Een online en interactieve leeromgeving met 35 weken aan relevante en diepgaande informatie, om jouw kennis over voeding, training, leefstijl en spiergroei te verbeteren en optimaliseren.

Online Personal Training

Volledige online personal training en coaching, gericht op krachtig resultaat. Wat jij onder andere kunt verwachten:

 • Voedings- en trainingsplannen op maat
 • Een wekelijkse online check-in
 • Maandelijks één online video call van 30 minuten
 • Toegang tot de Westheticz Growth Course
 • Dagelijkse contactmogelijkheden
 • Schema aanpassingen indien nodig en gewenst.
Start hier
Online Personal Training
Online Personal Training Westheticz

Spiergroei Coaching

Een combinatie tussen online en offline personal training voor het breken van plateaus en het maximaliseren van groei. Wat jij kunt verwachten:

 • Één maandelijkse technieksessie van 1 uur
 • 2 maandelijkse coachings sessies van 45 min.
 • Voedings- en trainingsplannen op maat
 • Toegang tot de Westheticz Growth Course
 • Dagelijkse contactmogelijkheden
 • Schema aanpassingen indien nodig en gewenst.
Start hier

Wat anderen zeggen over Online Personal Training van Westheticz:

 

4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
Wesley is professioneel en heeft erg veel kennis op het gebied van sporten en voeding.Door het volgen van Online PT bij Wesley heb ik veel meer kennis en inzicht over voeding en training opgedaan. In de 3 maanden dat ik de Online PT volgde bij Wesley zijn we regelmatig samengekomen voor een check-up. Dit heeft voor mij goed gewerkt als een stok achter de deur. Ook werd mijn progressie wekelijks online geëvalueerd, wat ook erg prettig was.Met de opgedane kennis en het op maat gemaakte trainingsschema kan ik nu zelf verder! Ik zou dit iedereen aanraden.
Merel Steen
Merel Steen
13:15 03 Jan 22
Ik raad wesley zeker aan. Hij weet heel goed waar hij over praat. En doet het echt om jou te helpen. Altijd snel contact en komt ze afspraken na 👍
Ceyda Aydogdu
Ceyda Aydogdu
19:42 28 Dec 21
Wesley en ik zijn drie maanden met elkaar gaan samenwerken. Ik had voornamelijk als doel te willen afvallen, maar al snel was duidelijk dat mijn lichaam dat niet ging doen. Het traject heeft mij doen inzien dat er een groot onderliggend probleem speelt en dat is dat ik mezelf niet accepteer en té hard ben voor mezelf. Wesley heeft zijn traject zo aangepast dat dit onze focus heeft gekregen in plaats van het afvallen en trainen. Trainen en gezond eten kon ik al.. voor mezelf kiezen niet! Wesley is dus niet alleen een top coach gericht op voeding en sport, maar ook echt voor de persoonlijke groei!
Daphne Dekker
Daphne Dekker
13:08 10 Dec 21
De begeleiding van Wesley heb ik ervaren als zeer leerzaam, uitdagend & hij weet het uiterste uit je te krijgen. Dankzij Westheticz heb ik een fysiek gekregen waar ik eindelijk weer trots op kan zijn en mede hierdoor zit ik geweldig in mijn vel! Wes bedankt voor alles!
Jeffrey Zwaan
Jeffrey Zwaan
20:49 18 Nov 21
Wesley is een absolute topcoach. Hij heeft ongelooflijk veel kennis en op elke vraag een antwoord. Of het nou om voeding, training, mindset of andere levensvragen gaat. Wesley is een complete coach die mij héél veel heeft geleerd. Ik twijfelde vooraf over de investering, maar het is echt elke euro waard geweest. Ik ben op fysiek en mentaal gebied enorm gegroeid. Ik heb al veel coaches gehad, maar Wesley is de allerbeste. Ik zou 'm iedereen 100% aanraden!
Jelle Veenstra
Jelle Veenstra
19:38 15 Oct 21
Wesley bied erg fijne en professionele begeleiding voor een eerlijke prijs. Wat je doel ook is, hij helpt je het te halen.
Lysander
Lysander
15:02 19 Jun 21
Begeleiding bij Wesley is iets wat ik iedereen kan aanbevelen die het beste uit zichzelf wil halen, zowel op fysiek en mentaal gebied. Goede gesprekken, duidelijke uitleg en een goede dosis feedback zorgen ervoor dat doelen gevormd en gehaald worden. Wesley heeft een positieve mindset welke aanstekelijk werkt!
Erika R
Erika R
09:14 09 May 21
Ben door goede resultaten in de familie, ook bij Wesley gestart. Mijn doel was vooral gezonder te gaan eten en hopelijk daarbij gewicht te verliezen. Na een uitgebreide intake om te zien waar ik in kon gaan veranderen, kreeg ik voedinsschema's. Aangepast op mijn eet en beweegpatroon. Tevens moest ik een dagboek bijhouden. Hierdoor kreeg ikzelf en Wesley inzicht in mijn weeg/meet en probleem momenten. Elke 2wk werden die uitgebreid besproken en met zijn coaching kon ik er dan mee verder aan de slag. Wesley heeft mij geleerd dit niet te zien als afvalrace, maar als een levensstijl voor langere termijn. Vooral het loslaten vd schema's vond ik lastig, maar ook daar heeft hij bij gecoacht. Inmiddels weet ik dat een vakantie of uit eten heel goed kan. Wesley heeft gezorgd voor de juiste miniset, volgens mij de sleutel tot alles. Uiteindelijk moet je hetzelf doen, maar de hulp van Wesley heeft mij in ieder geval goed geholpen!
Ciska Meulemans
Ciska Meulemans
12:07 05 May 21
Heb begeleiding van wesley genomen om meer effectief te sporten en spieren te ontwikkelen. Door middel van begeleiding op maat gemaakt training en voedingsschema's en advies hoe ik mijn week kan indelen om zo efficient mogelijk spieren op te bouwen en mijn goed in mij vel te voelen.
dennis Kop
dennis Kop
13:00 04 May 21
In januari 2021 ben ik begonnen met begeleiding bij Wesley. Ik ben erg tevreden over de begeleiding (schema's), de feedback en de communicatie!
Eric Enthoven
Eric Enthoven
14:46 21 Feb 21
Ik train nu een half jaartje. En het resultaat begint langzaam te komen😀 Wesley weet precies wat hij doet om een goed schema voor je te maken.
Ronald Veldt
Ronald Veldt
18:36 19 Feb 21
Train nu een half jaar met Wesley, hij is continue scherp op de technische uitvoering van de oefening en zit ons lekker op de huid. Uiteraard is er ruimte voor wat grappen en grollen. Ik zit inmiddels fysiek en mentaal in de lift. Ik zou Wesley zeker aanbevelen!
Rene Hes
Rene Hes
15:57 19 Feb 21
Ik heb van augustus tot oktober 2020 personal training gekregen van Wesley. Naast de perfecte ‘stok’ achter de deur is hij zeer capabel en weet hij goed de kennis over te dragen. Wesley zelf is het perfecte uithangbord want hij doet zelf ook wat hij uitdraagt. Ook geeft hij aan als het uiteraard beter moet. Hij geeft je zo een prima uitleg van de apparaten en oefeningen (zeker voor beginners/onervaren fitnesssporters een prima start), achtergrond (waarom) en welke doelen we nastreven. Het is misschien even een uitgave maar hey, wel een investering in je eigen lijf. Zelf had ik al van tevoren aangegeven eerst 3 maanden te gaan, maar ga zeker in de toekomst dit vaker herhalen. Wesley, bedankt voor je vakmanschap en positiviteit. Ga zo door, goed bezig! Jack G.
Jack Grossat
Jack Grossat
15:24 13 Dec 20
Begeleiding bij Wesley is top !Duidelijk in uitleg van de oefeningen en het plaatje rond je voeding .Samen stel je een doel voor ogen en via zijn begeleiding ga je deze realiseren !Altijd bereikbaar voor eventuele vragen betreft je training / voeding maar ook privé kwesties zijn bespreekbaar !Persoonlijk heel blij met zijn begeleiding en op naar meer progressie !
MrJaimss
MrJaimss
12:18 27 Oct 20
Wes heeft mij echt goed op weg geholpen met het vinden van het juiste voedingspatroon...daarnaast heb ik het trainingsschema gevolgd en dankzij Wes en zijn privé sessies weet ik nu precies wat ik aan het doen ben en hoe ik de juiste techniek toe pas bij elke oefening.
klaas leuring
klaas leuring
15:16 23 Sep 20
Goede coaching , je leer in een korte tijd veel over je voeding . Staat altijd open voor eventuele vragen binnen en buiten de check ups om. Echt een aanrader!
Jeffrey lute
Jeffrey lute
19:30 13 Sep 20
Met begeleiding van Wesley weet ik mijn doel te bereiken en hij geeft goede adviezen over de do's en dont's werkt prima voor mij.
Ron Van Der Molen
Ron Van Der Molen
09:02 13 Sep 20

Realiseer een leven vol groei op alle fronten.

Neem hier contact op voor meer informatie en het inplannen van een vrijblijvende intake. Een persoonlijke kennismaking waarin we de mogelijkheden en wensen voor Online Personal Training kunnen bespreken.