Jij hebt de wil om naast een ambitieus, druk en verantwoordelijk leven, werk te maken van een fit en gespierd lichaam. Echter lukt het jou niet om de inspanningen in de sportschool om te zetten naar de gewenste mate aan spiergroei en fysiek resultaat.

Online Personal Training bij Westheticz is gegarandeerd de snelste weg naar meer fysiek resultaat. We brengen orde, rust en structuur aan in jouw manier van trainen, jouw leefstijl en mindset. Op deze manier ga jij profiteren van een krachtig lichaam en een leven vol groei.

Online Personal Training is een combinatie tussen Online coaching en personal training. Door middel van individuele voedings- en trainingsplannen, in combinatie met online begeleiding, persoonlijke contactmomenten (met vet% metingen) en personal trainingssessies, werken we samen aan meer spiergroei en komt jouw fysiek ideaal binnen handbereik.

Naast jouw groei, is dit Online Personal Trainingstraject dé mogelijkheid om jezelf als krachtsporter te verbeteren. De gratis maandelijkse trainingssessie dient als technieksessie, waarin we aan de slag gaan met het verbeteren en optimaliseren van jouw oefeningsuitvoeren. Daarnaast krijg jij toegang tot de Westheticz Growth Course. Een interactieve online leeromgeving met 35 relevante lessen voor jouw spiergroei.

Neem hier contact op voor meer informatie, of het inplannen van een gratis en vrijblijvende kennismakend intake.

Neem contact op voor een gratis intake
Informatie Spiergroei Coaching Westheticz

“Maak, ondanks een druk en verantwoordelijk leven, van maximale spiergroei en progressie jouw standaard.”

Maandelijks een gratis Personal Training, toegang tot de Westheticz Growth Course en onbeperkte mogelijkheden tot vragen en Techniekvideo feedback.

Door middel van spiergroei werken aan een krachtige leefstijl en mindset, waardoor jij in de kracht van je leven komt.

Gepassioneerde coaching, oprechte en persoonlijke aandacht, goede contactmogelijkheden en snelle reactie op vragen.

4.9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
Begeleiding bij Wesley is iets wat ik iedereen kan aanbevelen die het beste uit zichzelf wil halen, zowel op fysiek en mentaal gebied. Goede gesprekken, duidelijke uitleg en een goede dosis feedback zorgen ervoor dat doelen gevormd en gehaald worden. Wesley heeft een positieve mindset welke aanstekelijk werkt!
Erika R
Erika R
09:14 09 May 21
Ben door goede resultaten in de familie, ook bij Wesley gestart. Mijn doel was vooral gezonder te gaan eten en hopelijk daarbij gewicht te verliezen. Na een uitgebreide intake om te zien waar ik in kon gaan veranderen, kreeg ik voedinsschema's. Aangepast op mijn eet en beweegpatroon. Tevens moest ik een dagboek bijhouden. Hierdoor kreeg ikzelf en Wesley inzicht in mijn weeg/meet en probleem momenten. Elke 2wk werden die uitgebreid besproken en met zijn coaching kon ik er dan mee verder aan de slag. Wesley heeft mij geleerd dit niet te zien als afvalrace, maar als een levensstijl voor langere termijn. Vooral het loslaten vd schema's vond ik lastig, maar ook daar heeft hij bij gecoacht. Inmiddels weet ik dat een vakantie of uit eten heel goed kan. Wesley heeft gezorgd voor de juiste miniset, volgens mij de sleutel tot alles. Uiteindelijk moet je hetzelf doen, maar de hulp van Wesley heeft mij in ieder geval goed geholpen!
Ciska Meulemans
Ciska Meulemans
12:07 05 May 21
Heb begeleiding van wesley genomen om meer effectief te sporten en spieren te ontwikkelen. Door middel van begeleiding op maat gemaakt training en voedingsschema's en advies hoe ik mijn week kan indelen om zo efficient mogelijk spieren op te bouwen en mijn goed in mij vel te voelen.
dennis Kop
dennis Kop
13:00 04 May 21
In januari 2021 ben ik begonnen met begeleiding bij Wesley. Ik ben erg tevreden over de begeleiding (schema's), de feedback en de communicatie!
Eric Enthoven
Eric Enthoven
14:46 21 Feb 21
Ik train nu een half jaartje. En het resultaat begint langzaam te komen😀 Wesley weet precies wat hij doet om een goed schema voor je te maken.
Ronald Veldt
Ronald Veldt
18:36 19 Feb 21
Train nu een half jaar met Wesley, hij is continue scherp op de technische uitvoering van de oefening en zit ons lekker op de huid. Uiteraard is er ruimte voor wat grappen en grollen. Ik zit inmiddels fysiek en mentaal in de lift. Ik zou Wesley zeker aanbevelen!
Rene Hes
Rene Hes
15:57 19 Feb 21
Ik heb van augustus tot oktober 2020 personal training gekregen van Wesley. Naast de perfecte ‘stok’ achter de deur is hij zeer capabel en weet hij goed de kennis over te dragen. Wesley zelf is het perfecte uithangbord want hij doet zelf ook wat hij uitdraagt. Ook geeft hij aan als het uiteraard beter moet. Hij geeft je zo een prima uitleg van de apparaten en oefeningen (zeker voor beginners/onervaren fitnesssporters een prima start), achtergrond (waarom) en welke doelen we nastreven. Het is misschien even een uitgave maar hey, wel een investering in je eigen lijf. Zelf had ik al van tevoren aangegeven eerst 3 maanden te gaan, maar ga zeker in de toekomst dit vaker herhalen. Wesley, bedankt voor je vakmanschap en positiviteit. Ga zo door, goed bezig! Jack G.
Jack Grossat
Jack Grossat
15:24 13 Dec 20
Begeleiding bij Wesley is top !Duidelijk in uitleg van de oefeningen en het plaatje rond je voeding .Samen stel je een doel voor ogen en via zijn begeleiding ga je deze realiseren !Altijd bereikbaar voor eventuele vragen betreft je training / voeding maar ook privé kwesties zijn bespreekbaar !Persoonlijk heel blij met zijn begeleiding en op naar meer progressie !
MrJaimss
MrJaimss
12:18 27 Oct 20
Wes heeft mij echt goed op weg geholpen met het vinden van het juiste voedingspatroon...daarnaast heb ik het trainingsschema gevolgd en dankzij Wes en zijn privé sessies weet ik nu precies wat ik aan het doen ben en hoe ik de juiste techniek toe pas bij elke oefening.
klaas leuring
klaas leuring
15:16 23 Sep 20
Goede coaching , je leer in een korte tijd veel over je voeding . Staat altijd open voor eventuele vragen binnen en buiten de check ups om. Echt een aanrader!
Jeffrey lute
Jeffrey lute
19:30 13 Sep 20
Met begeleiding van Wesley weet ik mijn doel te bereiken en hij geeft goede adviezen over de do's en dont's werkt prima voor mij.
Ron Van Der Molen
Ron Van Der Molen
09:02 13 Sep 20

Kom fysiek en mentaal in de kracht van je leven, ondanks een drukke, verantwoordelijke en ambitieuze leefstijl.

Niets zo frustrerend als wel de wil hebben om meer progressie en spiergroei te realiseren, maar deze progressie (mede door een volle agenda) niet weten te realiseren. De tijd die je vrij hebt om te sporten en aandacht te schenken aan jouw leefstijl, is waarschijnlijk beperkt. Belangrijk dus om deze tijd ze effectief mogelijk te benutten.

Westheticz is jouw hulp en brengt door middel van Online Personal Training samen met jou meer orde en structuur in jouw manier van trainen, jouw leefstijl en mindset. Op deze manier creëren we een basis waarmee jij wél die gewenste spiergroei kunt realiseren. Door middel van spiergroei, zetten we jou in de kracht van je leven en realiseren we een leven vol groei.

Online Personal Training bij Westheticz is een combinatie tussen Online Coaching en Personal Training. Hoe wij samen het maximale uit jou fysiek, lifestyle en mindset gaan halen en daarnaast jouw kennis en kunde omtrent spiergroei optimaliseren?

Door middel van de volgende 5 pijlers:

  1. Een wetenschappelijk onderbouwde voedings- en trainingsaanpak, haarfijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen, wensen en behoeftes
  2. Persoonlijke coaching sessies met vet% meting, om orde en structuur aan te brengen in jouw leefstijl en mindset en jouw fysieke progressie in kaart te brengen
  3. Deskundig en ervaren begeleiding, jij wordt begeleid door een coach met een extreme kennis over spiergroei,krachttraining, lifestyle en mindsetoptimalisatie, die in staat is dit helder over te brengen
  4. De Westheticz Growth Course. Een online en interactieve leeromgeving met 35 weken aan relevante en diepgaande informatie, om jouw kennis over voeding, training, leefstijl en spiergroei te verbeteren en optimaliseren.
  5. Maandelijks een gratis Personal Training, waarin we werken aan het optimaliseren van jouw trainingstechniek
Westheticz Online Personal Training
Transformatie Online Personal Training Westheticz
transformatie Online Personal Training

Neem hier contact op voor een vrijblijvende intake.

Neem hier contact op voor meer informatie en het inplannen van een vrijblijvende intake. Een persoonlijke kennismaking waarin we de mogelijkheden en wensen voor Online Personal Training kunnen bespreken.