Neem hier contact op voor een persoonlijke kennismaking en een gratis en vrijblijvende intake, of om meer informatie aan te vragen over een van Westheticz diensten.

Tijdens deze intake brengen we samen jouw fysieke doelen in kaart en nemen we samen jouw leefstijl, voedingsplan en trainingsschema onder de loep. Op basis van de intake bepalen we of jij interesse hebt in een van de begeleidingstrajecten, wat het best bij jou past en of jij überhaupt voor begeleiding in aanmerking komt.

Natuurlijk zit jij na een kennismaking en intake nog nergens aan vast en heb jij nog de mogelijkheid om over jouw keuze na te denken.

Een intake levert jou gegarandeerd concrete handvaten en adviezen, waarmee jij zelf direct meer resultaat kunt boeken.

  Transformatie Online Personal Training Westheticz
  Westheticz Online Personal Training
  Westheticz Online Personal Training

  Hoe de kennismaking en intake in zijn werk gaan.

  Stap 1: Een telefonische kennismaking

  Nadat jij de aanvraag voor een gratis kennismaking en intake hebt verzonden, plannen we per mail een telefonische kennismaking in. Deze kennismaking is logischerwijs bedoeld om kennis te maken en jouw ervaring en doelen in kaart te brengen. Op basis van de kennismaking en jouw doelen, bepalen we of jij in aanmerking komt voor begeleiding en welke begeleidingsvorm het beste bij jou past.

  Stap 2: Een persoonlijke intake

  De vrijblijvende en persoonlijke intake is bedoeld om jouw huidige leefstijl, voedingsgewoonte en trainingsaanpak onder de loep te nemen en verbeterpunten te selecteren. Door middel van de intake krijg jij inzichten en verbeterpunten, die jou direct meer resultaat opleveren. Tevens geldt de intake als basis voor jouw voedingsschema’s, trainingsplannen en het begeleidingstraject.

  In het geval jij wordt begeleid door middel van Spiergroei Coaching, plannen wij een persoonlijke en vrijblijvende intake in. In het geval jij kiest voor Online Personal Training, ontvang jij een vragenlijst per mail, die jij ingevuld retour kunt zenden.

  Stap 3: Binnen 5 dagen na de intake ontvang jij jouw plannen

  Binnen 5 dagen na akkoord met de samenwerkingsovereenkomst, ontvang jij jouw voedingsplannen, trainingsschema en planning voor het overeengekomen begeleidingstraject. De samenwerkingsovereenkomst wordt aansluitend na de vrijblijvende intake gesloten, in het geval jij op basis van de intake daadwerkelijk een begeleidingstraject wilt volgen.

  Stap 4: De start van de begeleiding en het realiseren van jouw doelen

  Nadat de schema’s en plannen naar wens en goedkeuring zijn ontvangen, starten we de begeleiding op een door jou gekozen datum. Vanaf deze datum starten het begeleidingstraject en plannen we bijbehorende persoonlijke contactmomenten in. Tevens start op de door jou gekozen datum van de aanvang van de begeleiding de facturatie periode. Facturatie zal vervolgens maandelijks plaatsvinden.

  Ik train zelf al 5 jaar en ben onder de indruk van Wesley zijn kennis rondom voeding en training. Tijdens de check-ups gaan we dieper in op hoe we het resultaat nog beter in de goede richting kunnen sturen. Al met al ben ik zeer positief over de begeleiding van Wesley, hij heeft veel persoonlijke aandacht en dat motiveert enorm.

   

  “Jorus”

  De begeleiding van Wesley is compleet, persoonlijk en hij zoekt samen met mij constant naar optimalisatie. Door zijn kennis van training en voeding zijn de schema’s totaal gepersonaliseerd op mijn behoefte. Daarnaast heeft Wesley een prettige manier van communiceren en is hij goed in staat om mij te motiveren.

   

  “David”

  Wesley levert vakwerk en stopt veel liefde in de begeleiding, hierdoor geeft hij perfecte begeleiding. Hij deelt veel informatie en goede tips. Hierdoor heb ik mijn progressie echt heel erg kunnen verbeteren.

   

  “Chris”

  Neem hier contact op voor een vrijblijvende kennismaking en intake

  Westheticz Online Personal Training